Prøv akupunktur mod nervebetændelse

Lider du af nervebetændelse, så kan vi hjælpe dig hos Boel Akupunktur. Vi ved, at nervebetændelse (eller neuropati) kan skyldes mange forskellige årsager. Det kan være et symptom på vitaminmangel, forskellige typer af forgiftning, infektion eller noget helt andet. Men tilstanden er altid meget ubehagelig og kan være meget smertefuld. Hos lægen kan det tage lang tid at udrede sygdommen og finde den rette behandling. Det betyder, at du skal gå rundt med smerter i lang tid. Det synes vi bestemt ikke, at du skal. I stedet kan du prøve akupunktur mod nervebetændelse og opleve forbedringen efter kun 1-2 uger! Det er god og effektiv behandling. 

Vi anvender de meget små akupunkturnåle til at påvirke kroppen på forskellige måder. Vi tilpasser behandlingen efter dine specifikke behov. Vi ved nemlig, at alle patienter og sygdomsforløb er forskellige. Derfor finder vi sammen med dig den løsning, der bedst og hurtigst kan hjælpe dig af med dine smerter. Ring til os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også bestille en tid på hjemmesiden og opleve resultaterne på egen krop. Vi glæder os til at høre fra dig og til at hjælpe dig på vej mod en smertefri hverdag. 

Published by

Prøv akupunktur mod nervebetændelse

Boel Akupunktur er en af Europas førende akupunkturklinikker, og vi har samlet nogle af landets dygtigste og mest erfarne akupunktører, så vi har de bedste muligheder for at hjælpe dig. Med vores kompetencer kan vi hjælpe et bredt spektrum af patienter, og vi har blandt andet rigtig gode erfaringer med at hjælpe patienter med nervebetændelse. 

Nervebetændelse, eller neuropati, er en meget smertefuld lidelse med en række mulige årsager. Det dækker over alle tilfælde, hvor nerverne i benene, armene, ansigtet eller selv organerne er skadede. Hos lægen tilbydes man ingen særlig behandling ud over medicinering med stærk, smertestillende medicin. Derfor er vi glade for, at vi kan tilbyde et alternativ hos Boel Akupunktur. Vi har nemlig specialiseret os i at behandle nervebetændelse med moderne akupunktur, og vi oplever utroligt gode resultater med vores patienter.

Faktisk vil vi se resultater efter kun 1-2 ugers behandling. Er der mod forventning ikke sket en forbedring af smerterne på dette tidspunkt, så vælger vi oftest at standse forløbet igen.

Vil du høre mere om, hvordan du kan opnå en smertelindrende effekt uden brug af stærk medicin, så klik ind på vores hjemmeside og læs mere her. Bestil din tid i dag! Vi glæder os til at kunne hjælpe dig!

Published by