Prøv akupunktur mod nervebetændelse

Boel Akupunktur er en af Europas førende akupunkturklinikker, og vi har samlet nogle af landets dygtigste og mest erfarne akupunktører, så vi har de bedste muligheder for at hjælpe dig. Med vores kompetencer kan vi hjælpe et bredt spektrum af patienter, og vi har blandt andet rigtig gode erfaringer med at hjælpe patienter med nervebetændelse. 

Nervebetændelse, eller neuropati, er en meget smertefuld lidelse med en række mulige årsager. Det dækker over alle tilfælde, hvor nerverne i benene, armene, ansigtet eller selv organerne er skadede. Hos lægen tilbydes man ingen særlig behandling ud over medicinering med stærk, smertestillende medicin. Derfor er vi glade for, at vi kan tilbyde et alternativ hos Boel Akupunktur. Vi har nemlig specialiseret os i at behandle nervebetændelse med moderne akupunktur, og vi oplever utroligt gode resultater med vores patienter.

Faktisk vil vi se resultater efter kun 1-2 ugers behandling. Er der mod forventning ikke sket en forbedring af smerterne på dette tidspunkt, så vælger vi oftest at standse forløbet igen.

Vil du høre mere om, hvordan du kan opnå en smertelindrende effekt uden brug af stærk medicin, så klik ind på vores hjemmeside og læs mere her. Bestil din tid i dag! Vi glæder os til at kunne hjælpe dig!

Published by