Nervebetændelse

Hos Boel Akupunktur behandler vi en lang række lidelser, og nervebetændelse er en af dem. Ved at anvende moderne og traditionel akupunktur vil vi se en bedring hos vores patienter allerede 1-2 uger inde i behandlingsforløbet. Vi anvender ikke stærk smertestillende medicin eller forventer, at vores patienter skal leve med smerterne i månedsvis. I stedet bruger vi helt naturlig, alternativ behandling for at lindre smerten hos vores patienter.

Vi er en af Europas førende klinikker på området, og du kan finde os i både København og Midtjylland. Vores behandlere er meget dygtige og kompetente, og de erfaring med en lang række forskellige former for nervebetændelse. Har du lyst at høre, hvem vi tidligere har hjulpet, så kan du klikke ind på Acunovas hjemmeside, http://acunova.dk//nervebetaendelse/, og se nogle af vores tidligere patienter fortælle om deres situation, behandlingsforløb og resultater.

Vi ved, at alle er forskellige, og derfor udviser vi også forståelse for netop din situation. Vi går højt op i at møde vores patienter i en afslappet atmosfære, og at få en god dialog, hvor du føler, du virkelig bliver hørt. Du er meget velkommen til at læse mere om os på hjemmesiden, eller at give os et kald og få en uforpligtende snak. 

Published by