Betændelsestilstand i nerverne

Nervebetændelse er en tilstand, man næsten ikke ville ønske for sin værste fjende. Den kan være meget lidelsesfuld og særdeles problematisk at opretholde en normal hverdag med. Derfor er det en ringe trøst, når medicinvidenskaben oftest kun stiller særdeles stærkt smertestillende til rådighed – fx morfin – og egentlig ikke har nogen reel behandlingsform at byde på. Er du bekendt med akupunkturmetoden AcuNova? Hvis ikke, må du læse videre: 

Hos Boel Akupunktur er man eksperter i denne moderne akupunkturform. Den kan lindre og smertebehandle mange forskellige tilstande og lidelser og altså også nervebetændelse. Nervebetændelse kan skyldes mange forskellige former for forgiftning, mangel på specifikke vitaminer, og den kan i nogle tilfælde også være arveligt betonet. Den har ofte sit udspring i fødder og ben, men kan sætte sig som skadede nerver i både organer, ansigt, arme og ben. Med AcuNova er der imidlertid en løsning lige for; Boel Akupunktur kan sætte en behandling i gang med det samme, og man skulle gerne allerede efter én til to behandlinger opleve bedring.

AcuNova som lindrende behandlingsmetode betyder, at man som patient ikke skal fylde sin krop med medicinske præparater, der udover at være alt for stærke og usunde for kroppen også kan have adskillige bivirkninger til følge. Negative bivirkninger er ikke just dét, man har brug for, når man i forvejen er ramt. 

Published by