Alternativ behandling af nervebetændelse

Hos Boel Akupunktur ved vi, at symptomerne ved nervebetændelse kan være utroligt ubehagelige. Derfor vil vi også gerne tilbyde en behandling ud over den, som oftest tilbydes af lægerne. Det er selvfølgelig vigtigt, at årsagen til tilstanden findes, hvad enten det er vitaminmangel, forgiftning, diabetes eller noget helt andet. Men vi kan også tilbyde en behandling af nervebetændelse, der virker hurtigt og effektivt, og som gør, at de generende symptomer forsvinder. 

Vi behandler vores patienter med en moderne form for akupunktur kaldet AcuNova. Dette oplever vi rigtig gode resultater med. På vores hjemmeside kan du blandt andet høre en af vores tidligere patienter fortælle om, hvordan hun blev hjulpet af Boel Akupunktur. Videoen finder du her. Resultaterne ser vi desuden rigtig hurtigt! Faktisk vil vi se resultater inden for 1-2 uger. Er der på dette tidspunkt mod forventning ikke sket en bedring, så standser vi behandlingsforløbet igen.

På vores hjemmeside kan du læse meget mere om, hvilke muligheder, der findes for behandling af nervebetændelse. Du finder selvfølgelig også masser af information om Boel Akupunktur og vores behandlinger. Har du nogen spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak. Vi står klar til at hjælpe dig!

Published by