Akupunktur er effektivt mod nervebetændelse!

Akupunktur er en form for alternativ behandling, som har vist sig at være effektiv mod en række sygdomme og lidelser. Hos Boel Akupunktur er vi specialister i denne behandling, og vi er faktisk en af Europas førende akupunkturklinikker. Og det er ikke uden grund. Vi oplever nemlig gang på gang fantastiske resultater hos et bredt spektrum af patienter. Det er både vi og vores patienter meget glade for!

Vi tilbyder blandt andet behandling af nervebetændelse med akupunktur. Nervebetændelse kan komme som symptom på diverse ting, fx forgiftning. Det giver ubehagelige føleforstyrrelser og eventuelle smerter. Dette behandler vi effektivt med AcuNova akupunktur, og vi vil faktisk allerede se bedring inden for 1-2 uger. Efter forløbet går de fleste af vores patienter hjem helt uden symptomer. Dét er fantastisk! På vores hjemmeside kan du se en kort video, hvor en af vores tidligere patienter fortæller om, hvordan hun blev succesfuldt behandlet for nervebetændelse i ansigtet.

På hjemmesiden kan du også læse meget mere om, hvad nervebetændelse er, og hvordan det kan behandles. Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig! Ellers kan du blot bestille din første tid på hjemmesiden. Vi glæder os til at se dig!

Published by