Akupunktur hjælper dig af med nervebetændelsen

Mange læger må ofte give op i kampen mod nervebetændelse,  og det er endnu et område hvor mange klienter får beskeden om, at man må lære at leve med symptimerne. Her kan Boel Akupunktur tilbyde dig den helbredelse og lindring, du søger. Den gamle, kinesiske tradition viser flotte resultater inden for en lang række skavanker og lidelser, som hvert år rammer mange danskere – heriblandt nervebetændelse.

Nervebetændelse er en tilstand, hvor der opstår følelsesløshed i bestemte omårder af kroppen. Den starter typisk i fødderne, hvor der kan indfinde sig en vattet følelse, ligesom det sommetider kan føles som om, at man har en sten i skoen. Der kan også være problemer med at mærke forskel på kulde og varme. Uregelmæssigheden skyldes de svækkede nerveender i det pågældende område, som sender forvirrende signaler til hjernen.

Oplever du disse symptomer, kan det skyldes forgiftning, f.eks. i forbindelse med sukkersyge, alkoholmisbrug, vitaminmangel mm. Første led i behandlingen hos Boel Akupunktur er at identificere årsagen til nervebetændelsen, hvorefter behandlingen med nåle kan begynde. Du vil typisk være fri for symptomerne efter 1-2 ugers behandling, i modsat fald vil behandlingen blive indstillet. Hør tidligere klienters fortællinger på hjemmesiden, og få indblik i deres udvikling fra nervebetændelse til normal tilstand.

Published by